LILSE KEBAP

LILSE KEBAP

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1686 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lilse Kebap. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:40 Lekker
25 jun 2022 om 23:48 We kregen een berichtje dat de bestelling van 2 maaltijden 30 minuten zou duren. Als nog 1 uur op moeten wachten. Het eten zelf was wel nog warm en heel lekker.
19 jun 2022 om 19:21 Binnen de tijd geleverd. Veel verschillende gerechten en alles was warm en lekker
18 jun 2022 om 21:14 Sorry maar jullie zijn aant achteruit gaan. Men eten was koud! Ik bel waar men bestelling blijft en jullie zeggen net vertrokken. Een 20 minuten erna is hij er. Ik woon op 2 minuten van jullie!!
18 jun 2022 om 20:41 Kebab was doorweekt en niet te eten , fritjes waren van beton en pasta scampi was droog wij bestellen hier nooit meer
18 jun 2022 om 19:46 Ik had wel met rijst gevraagd en geen frieten
12 jun 2022 om 10:34 Ruim half uur te laat
6 jun 2022 om 19:18 Super snelle levering en vriendelijke bezorgers. Heel lekker eten.
5 jun 2022 om 23:18 De schotel was nimmer warm en de frietjes waren er niet bij ze zijn dan n uur later geleverd
5 jun 2022 om 21:34 Was lekker … bezorging was iets later dan door Takeaway was doorgegeven maar. Het is ook weekend dus wat drukker
2 jun 2022 om 21:50 Lekker eten maar bezorging trekt nergens op. Ik besteld pizza, een broodje en een ijsje. Ijsje werd gewoon niet geleverd en na telefonisch contact werd beloofd het bedrag te komen brengen. Nu 2 dagen nog niets gezien of ontvangen. Echt jammer.
1 jun 2022 om 21:39 Heel lekker en op tijd geleverd … perfect